printservice_image_contentEtiTech is specialist in printservices. U bestelt en heeft binnen 24 uur uw etiketten met barcode, tekst of ingrediëntendeclaratie in huis. Wij kunnen iedere gangbare barcode printen op rol-etiketten, kledingkaartjes en A4-etiketvellen. Natuurlijk ook uw bedrijfslogo, adresgegevens of andere informatie.
De A4-printer heeft een capaciteit van zo’n 100.000 vellen per dag, voldoende kwantiteit én kwaliteit zijn gewaarborgd. De drukkleur is standaard zwart, kleurendruk kan op aanvraag natuurlijk ook.

Printservice

EtiTech is altijd alert als het gaat om barcodes. Met steekproeven toetsen we de leesbaarheid van de codes per partij met Stork barcode-verifiers. EtiTech is lid van EAN Nederland, de autoriteit op het gebied van barcodes. De kwaliteit van de barcode-bedrukking is zo gegarandeerd.

De barcodes worden opgenomen in onze database, een volgende partij is zo automatisch voorzien van de juiste nummering en op afroep beschikbaar. Daardoor zorgt EtiTech voor de snelheid die u wenst. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze lijst met standaard etiketten, EtiTech garandeert de laagste prijs.

Bel mij terug

*Name

E-mail

*Telefoonnummer

Message

Callback Request WordPress