De klant staat centraal, dat is simpelweg onze filosofie. Dat betekent dat EtiTech graag een stapje harder loopt en dát biedt, wat anderen laten. Labels en etiketten vormen een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering en -administratie. U geeft daarmee aan welk product u verkoopt, wat de kosten en inhoud zijn. Daarnaast gebruikt u de etiketten en labels voor presentatie en administratie.

Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn daarom belangrijk, weet EtiTech. Uw gegevens beheren wij daarom met zorgvuldigheid, bij bestelling en levering is een afspraak ook echt een afspraak, kwaliteit van papier, lijm en bedrukking zijn gegarandeerd.

Filosofie

EtiTech werkt met moderne apparatuur die het mogelijk maakt om etiketten in iedere kleur, vorm en afmeting te produceren. We beschikken over een grote voorraad stansvormen, ons assortiment aan materialen en belijmingen is uitgebreid. De barcodes van de producten van onze klanten zijn bij ons bekend en altijd voorradig, ongeacht de partijgrootte of besteltermijn. ’s Ochtends bellen is de volgende dag leveren, dat is voor EtiTech een harde afspraak.

‘De klant staat centraal’ is geen loze kreet, vindt EtiTech. Door het bieden van kwaliteit en betrouwbaarheid slaagde EtiTech er al in om vele klanten te krijgen en houden. Opslag, productie, gegevensbeheer, transport; EtiTech neemt het graag onder haar hoede voor de klant. Samenwerking berust op vertrouwen, vinden wij. EtiTech zal vertrouwen nooit beschamen.

Bel mij terug

*Name

E-mail

*Telefoonnummer

Message

Callback Request WordPress