Alles is mogelijk bij EtiTech en wel voor de laagste prijs. EtiTech levert een grote variëteit aan zelfklevende etiketten, tags, kledingkaartjes en stickers. Met kader, logo, gekleurd of blanco, op papier of kunststof met iedere belijming en in elke oplage.

etiketten_image_contentEtiTech heeft alle mogelijkheden in huis en altijd op voorraad. Door onze moderne apparatuur, grote hoeveelheid stansvormen en andere materialen kunnen wij aan iedere wens voldoen. EtiTech levert binnen 24 uur ongeacht de oplage en tegen een messcherpe prijs.

Een greep uit ons etikettenassortiment: zelfklevende etiketten op rol of op A4-vellen, zelfklevende etiketten met zig-zagvouw, zelfklevende pinfeed-etiketten en diverse formaten stickers.

De gegevens van uw etiketten kunnen in de database van EtiTech worden opgenomen zodat ze altijd beschikbaar zijn. Uw materialen zijn bij ons op afroep beschikbaar, EtiTech verzorgt opslag en transport.

Onze laagste prijs garantie is uniek in Nederland. EtiTech levert blanco zelfklevende etiketten gegarandeerd tien procent goedkoper dan uw huidige leverancier. Interesse? Neem dan direct contact op en vraag naar onze voorwaarden.

Bel mij terug

*Name

E-mail

*Telefoonnummer

Message

Callback Request WordPress